## Program

January 10, 2017		
2:30 - 3:00 PM	Workshop registration	30 mins
3:00-3:15 PM	- Welcome remarks from workshop Chairs	15 mins
3:15– 3:45 PM	- Dr. Driss Benhaddou, University of Houston, US: Smart Buildings as Cyber-Physical Systems (CPS) In Smart Cities.	30 mins
3:45–4:15 PM	- Dr. Tarek El-Ghazawi, George Washington University, US: <b>High-End</b> Computing And Smart Cities.	30 mins
4:15-4:30 PM	- Coffee Break	15 mins
4:30-5:00 PM	- Dr. Mohamed Essaaidi, ENSIAS, Mohammed V University, Morocco: Smart Cities Promised Technological and Social Revolution	
5:00- 5:30 PM	- Dr. Mohamed Bakhouya, International University of Rabat, Morocco: Context-Aware WSNs for Energy-Efficient Buildings	30 mins
5:30-6:00 PM	Discussion Panel & Closing Ceremony	30 mins